logo_justert.jpg
Kva skjer?

Heim Epost Sidekart Sette startside
| Ebillett

Storfjordens Automobilklubb

Storfjordens Automobil Klubb,
er en klubb for menn og kvinner som er interessert i gamle biler og motorhistorie.

Innfallsvinkelen kan være forskjellig, - noen er mest interessert i mekanikk og synes det er moro å få den gamle teknikken til å virke og bruke som det er.
Andre liker å restaurere fra grunnen av, - og skaffer seg en livslang hobby med å lete etter, eller å gjenskape deler til ett eller flere prosjekt. Noen er mest interessert i historien, oversikt over bilmerker, modeller, løp, personer, verktøy, reparasjonsmetoder eller hva det enn måtte være.
De fleste har en eller flere gamle biler. Noen biler blir flittig brukt, og noen forblir mangeårige prosjekt i garasjen, - de gjør uansett samme nytte som hobby og rekreasjon.
Spekteret av biler spenner fra små trehjulinger til store lastebiler. Moscowitch  og Rolls Royce er begge interessante på sin måte. Klubben har selv en flott Bedford solskinnsbuss, og en brannbil med 25 m stige. Selv om de fleste har personbiler, er der også flere som har lastebiler, busser og varebiler. Det slenger også noen traktorer og stasjonærmotorer. (Den eneste forskjellen på små og store barn er størrelsen på lekene).
Klubben har nå også fått egen kvinnegruppe; ”Jentehjulet”. Dette har vært svært positivt, fordi jentene ser på bil og bilhistorie fra eget ståsted. Bedre halvdeler av bilgale har også funnet et samlingspunkt her.
Ved klubbhuset ”Hjulhuset” i Brusdalen er det en voksende skare av medlemmer som møtes hver onsdag for å arbeide på forefallende felles prosjekt, egne biler, dugnad på eiendommen eller rett og slett bare treffe og prate med andre med samme interesse.  Det er populært å ta med litt smågodt til kafeen og muligheten for å få gode og dårlige råd er gode.
 

VELKOMMEN DU OGSÅ HVIS DU SYNES DETTE PASSER FOR DEG!
Finn ut mer på vår hjemmeside www.storfjorden.no hvor du finner kontaktadresser og tlf, eller stikk innom ”Hjulhuset” en onsdags kveld.    

storfjordens_automobil_klubb.doc

OM GOMERHUSET
Vil du vite kven Gomer var? Klikk her for å vite meir om bakgrunnen for Gomerhuset.

 

 

valle_r_r.jpg

logo_pms_pc.png
logo_optimar.jpg
untitled_1.jpg
FolkeWeb CMS og Design: Osberget AS

 

Alt innhald er opphavsrettslig beskytta - Gomerhuset